18650 XTAR PB2S akkumulátor töltő

Kód: L-BAT1147
12 010 Ft 9 457 Ft ÁFA nélkül
Szállítás 7 napon belül (8 db)
Várható kézbesítés:
5.11.2024
Szállítási lehetőségek
18650 XTAR PB2S akkumulátor töltő

Részletes információ

Termék részletes leírása





Professzionális processzor töltő 18650/20700/21700/26650 Li-ion cellákhoz power bank funkcióval háromfokozatú töltési módszer: TC /CC / CV két független töltőcsatorna mélyen lemerült cellák és 0 V feszültségű cellák reaktiválása töltési áram:


töltési feszültség: 4,2 V hatékony inverter - 92%-os hatékonyságú mágneses töltőkamra fedele tápellátás USB TYPE C QC 3.



0 és PD 3.0 - (tápegység nélkül) védelem: termikus, rövidzárlat, fordított akkumulátor behelyezés Teljesen professzionális processzoros töltő powerbank funkcióval háromfokozatú TC/CC/CV töltési folyamattal egy kis tokba rejtve. Bármilyen kapacitású 3,6 / 3,7 V-os Li-ion cellákat tölt 18650 / 20700 / 21700 / 26650 méretben. Egy intelligens beépített kiegyensúlyozó vezérli a töltési és kisütési folyamatot. Jelentősen meghosszabbítja a cellák élettartamát. A töltő mindig a lemerültebb cellát kezdi tölteni. Amikor hasonló töltöttségi szintet ér el, mindkét akkumulátort egyszerre kezdi el tölteni. Ugyanez történik kisülés esetén is. A töltő a lemerültebb cellából kezdi a kisütést, amikor a töltöttségi szintek megegyeznek, egyszerre kezdi el mindkét akkumulátor kisütését (powerbank funkció).

Mi a TC/CC/CV töltési módja? Ez egy háromlépcsős eljárás a lítium-ion cellák töltésére, amely biztosítja, hogy a cella jó állapotban maradjon azáltal, hogy minden egyes lépésben a megfelelő áramerősséggel tölt, és a töltési folyamatot a megfelelő időben fejezi be.



A TC/CC/CV folyamat különböző fázisai a következők: - TC fázis: a 2,9 V alatt lemerült cellákat alacsonyabb árammal "ébresztjük fel". - CC fázis: amikor a cella eléri a 2,9 V-ot, a cellát 2x2 A / 2x1 A / 1x2 A állandó árammal töltjük. - CV fázis: amikor a cella már majdnem feltöltődött, a töltő átvált csökkenő árammal történő töltésre, amíg a cellán el nem érjük a 4,2 V-ot. A 4,2 V elérésekor a töltési folyamat befejeződik - az akkumulátor teljesen feltöltődött.

A 4,1 V vagy annál magasabb feszültségű akkumulátorokat a töltő töltöttnek tekinti. Az ilyen akkumulátor teljes feltöltéséhez be kell helyezni azt a töltőbe, mielőtt bekapcsolja azt. A töltőn hagyott feltöltött akkumulátorok természetes önkisülési folyamaton mennek keresztül. A töltés akkor indul újra, amikor az akkumulátor feszültsége 4,1 V alá csökken.

Az Xtar PB2S töltő mélyen lemerült cellák és 0 V-os cellák esetében reaktiválási funkcióval rendelkezik. Sok, a piacon kapható töltő nem képes ilyen akkumulátorok töltésére. Itt jön a segítségünkre az Xtar PB2S töltő, amely sok esetben lehetővé teszi az ilyen cellák "megmentését". Egyszerűen helyezze be a mélyen lemerült akkumulátort a PB2S töltőbe, ahogyan a normál töltésnél tenné - a töltő felismeri a lemerült cellát, és megpróbálja újra aktiválni.

Kérjük, vegye figyelembe: egy bizonyos szint alatt lemerült cellák visszafordíthatatlanul károsodnak, és a reaktiválás nem biztos, hogy lehetséges. Kerülje a lítium-ion akkumulátorok túl mély lemerítését - ez jelentősen csökkentheti élettartamukat és kapacitásukat, vagy akár teljes meghibásodásukat is okozhatja.

Más gyártók töltői a töltés során jelentősen megnövelhetik a töltendő cellák hőmérsékletét. A cellák túlzott felmelegedése gyorsabb elhasználódást okozhat. A PB2S töltő tervezésekor az Xtar egy lépéssel tovább ment a versenytársaknál, és ezt a problémát egyszerű módon oldotta meg: külső tápegységet használ. Ennek eredményeként a PB2S-ben töltött akkumulátor hőmérséklete legfeljebb 15 fokkal emelkedik.

Az Xtar PB2S töltő egy USB TYPE C kábelt tartalmaz. A tápegység nem tartozék. Bármilyen USB-csatlakozóval rendelkező töltő, például egy szabad USB-porttal rendelkező telefonról vagy számítógépről származó töltő elegendő a töltő táplálására. A töltő képességeinek teljes kihasználásához olyan töltőt ajánlunk, amely támogatja a QC3.0 / PD3.0 szabványt. Lehetséges alacsonyabb névleges teljesítményű töltő használata is, de ebben az esetben a töltési idő meghosszabbodik.







Termék adatai: gyártó: Xtar töltő modell: PB2S támogatott akkumulátortípusok: 3,6 - 3,7V Li-ion akkumulátorok támogatott akkumulátor méretek: 18650 / 20700 / 21700 / 26650 maximális akkumulátor hossza: 70mm bemeneti feszültség és áram kompatibilis a QC3.0 és PD3.






0 (5V/2A | 9V/2A | 12V/1.5A) tápcsatlakozó: TYP C tápegység tartozék: NEM ajánlott tápegység: minimum 5V 2A töltési módszer: processzor vezérelt TC/CC/CV töltési áram CC fázisban: 2x 2A / 2x 1A / 1x 2A töltési terminálfeszültség: 4.2V ±0.05V záróáram: 4.2V ±0.05V:





120 mA kiegészítő funkciók mélyen lemerült cellák és 0 V-os cellák újraaktiválása védelem: hő-, rövidzárlat-, visszafordítás elleni védelem akkumulátor behelyezés méretei: 125 x 58 x 28 mm súly: 85 g készlet tartalma: töltő PB2S, USB kábel TYPE C - TYPE A, garancia: 24 hónap

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Akkumulátortöltők 18650-es akkumulátorhoz
Súly: 0.15 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz